Валіза 9246 Косметика, "ТехноК" Збільшити
Валіза 9246 Косметика, "ТехноК"

Валіза 9246 Косметика, "ТехноК"

УКРАЇНА

9246

Новий

Валіза 9246 (8шт) Косметика, "ТехноК", гребінець, щітка, шпилька, плойка, люстерко з ручкою, пінцет, пудрениця, фен, 55-25-34 см

Детальніше

182,00 грн.

за шт.

Інформація

Чемодан 9246 (8 шт) Косметика, "ТехноК", гребінець, щітка, шпилька, плойка, дзеркальце з ручкою, пінцет, пудрениця, фен, 55x25x34 см

Чемодан "Косметика" від ТехноК – це ідеальний набір для маленької модниці, яка хоче виглядати як справжня принцеса. У комплекті є все необхідне для щоденного догляду: гребінець, щітка та шпилька у формі бантика для створення модної зачіски. Якщо ваша дитина хоче зробити кучеряві локони, у пригоді стане плойка. Дзеркальце з ручкою, пінцет та пудрениця допоможуть створити ідеальний макіяж, а фен забезпечить швидке сушіння волосся та легку укладку.

Цей набір розроблений спеціально для дівчаток, його елементи мають оптимальні розміри для маленьких рук. Всі предмети зручно зберігати та переносити у стильному рожевому саквояжі, який можна взяти з собою на прогулянку або до дитячого садка. Косметичний набір дозволяє дівчинці наслідувати свою маму та розвивати уяву через гру.

Іграшка виготовлена з міцного якісного пластику, який не має запаху, і є безпечною для дітей. Комплект підходить для дітей від 3-х років.

Основні характеристики:

  • Артикул: 9246
  • Комплектація: Фен, плойка, гребінець, щітка, дзеркальце з ручкою, шпилька, пудрениця, пінцет
  • Матеріал: Міцний пластик
  • Розмір: 55x25x34 см
  • Упаковка: Саквояж з кольоровим картонним поясом
  • Рекомендований вік: Від 3-х років
  • Кількість в упаковці: 8 шт

Подаруйте своїй дитині радість догляду за собою та рольові ігри з набором косметики від ТехноК!

Дитячі товари для дівчаток