Куб 2438 ТехноК Будиночок Збільшити
Куб 2438 ТехноК Будиночок

Куб 6719 ТехноК Будиночок

УКРАЇНА

6719

Новий

Куб 6719(8шт) "Розумный малюк", Будиночок.

Куб 6719 "Розумный малюк", Будиночок.

У ящику: 8 шт.

Размер: 19 * 19 * 16.5 см.

Детальніше

165,00 грн.

за шт.

Інформація

Куб 6719 "Розумный малюк", Будиночок.

У ящику: 8 шт.

Размер: 19 * 19 * 16.5 см.

Куб 6719 (4 шт) Домик-сортер, ТехноК

Малюки пізнають світ через гру, тому якісні та корисні іграшки відіграють важливу роль у їхньому розвитку. Домик-сортер від ТехноК - це чудова іграшка, яка допомагає дітям вивчати кольори, сортувати за розмірами та формами, будувати пірамідки та знайомитися з назвами різних предметів.

Цей домик-сортер виготовлений у вигляді милої лісової хатинки, яка сподобається як хлопчикам, так і дівчаткам. Класичні кольори та звичні форми неодмінно привернуть увагу малюків і забезпечать години захоплюючої гри наодинці або з друзями.

Іграшка складається з великої хатинки з 4 дверима під червоним дахом. Через фігурні отвори у дверях можна проштовхнути фігурки звірів: жабки, коника, ведмедика та метелика. Щоб дістати звіряток, потрібно відкрити дверцята відповідним ключем. Для допомоги малюкам фігурки звіряток, дверей та ключиків мають кольорові підказки. Ключики відповідають замкам на дверях за формою: квадрат, трикутник, ромб та зірка. Через отвори у даху можна проштовхувати формочки геометричних фігур, які спроектовані для правильного навчання - вони високі, і їх не можна проштовхнути боком або у невірний отвір.

На даху будиночка є висувна ручка, що робить його зручним для перенесення. Іграшковий будиночок великий та місткий, його можна використовувати як гараж для маленьких машинок або казковий замок для ляльок. Фігурки тварин та геометричні формочки можна також використовувати для гри з водою та піском.

Ігри з сортерами дуже корисні для малюків, адже вони розвивають дрібну моторику та координацію, що позитивно впливає на мислення та мовлення. Ігри знайомлять дітей з різними кольорами, формами та назвами тварин.

Іграшка виготовлена з якісного пластику без запаху, не містить фталатів і BPA, що означає, що дитина може безтурботно торкатися та облизувати її. Іграшки легко чистити та зберігати.

Домик-сортер стане чудовим подарунком на будь-яке свято - під ялинку, на день народження або на Різдво. Підходить для дітей від 1 року.

Основні характеристики:

  • Артикул: 6719
  • Бренд: ТехноК
  • Кількість в упаковці: 4 шт
  • Тип: Домик-сортер
  • Матеріал: Якісний пластик
  • Розміри: 22 х 19,5 х 21 см
  • Вік: Від 1 року
  • Упаковка: Сітка

Подаруйте вашій дитині захоплюючі моменти навчання та гри з домиком-сортером "Smart House" 6719 від ТехноК!

Конструктори